Støbning af fundament – husets grundsten

Dedikerede og erfarne fagfolk

Husets fundament er ikke et sted, hvor man ønsker nogen som helst fejl. Det er fundamentet, der bærer hele huset, så er dét ikke på plads, kan resten af bebyggelsen næsten være ligegyldig.

Hvis du gerne være sikker på, at arbejdet med støbning af fundament bliver udført til perfektion, så er du kommet til det rette sted. Hos Gyrstinge Entreprenørfirma er vi 68 dedikerede og erfarne medarbejdere, som står klar til at skabe husets grundsten.

Det er oftest typehusfirmaer, der kontakter os, og som vi har god erfaring i at samarbejde med – men er du privatkunde, som skal have bygget et hus, står vi naturligvis også til rådighed, uanset om du bor i Roskilde, Ringsted, Sorø eller et helt andet sted på Sjælland. 

Vi har altid øje for kvaliteten

Støbning af fundament er et større projekt, og det går sjældent stille for sig. Hvad mange dog glemmer, er, at uden et fundament er der intet hus. Det er fundamentet, som bærer hele husets vægt og sørger for, at det står stabilt.

Derfor er støbning og opbygning af fundament et af de vigtigste elementer, når der skal bygges et hus. Skal vi hjælpe dig med haveanlæg også? Læs mere her.

Hos Gyrstinge Entreprenørfirma er vi medlem af Dansk Byggeri og derigennem Byg Garanti. Vi arbejder hurtigt og effektivt, men altid med øje for den høje kvalitet. Derudover er det vigtigt for os at efterlade grunden pæn og ryddelig, når vi er færdige med opgaven.

Har du brug for en ekspert i støbning af fundament? Kontakt os i dag

Hvad enten det drejer sig om et hus, et sommerhus, et skur eller en garage, så er vi her for at hjælpe dig med byggeriet.

Du er også velkommen til at skrive, hvis du kunne tænke dig en pris på dit projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på støbning af fundament.

Vi har også autoriserede kloakmestre. Læs mere her.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 95 06 64

​eller skriv en mail til info@gyrstinge.net

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Gyrstinge Entreprenørforretning A/S

Gyrstingevej 67, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 19331385

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 95 06 64

E-mail: info@gyrstinge.net

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.